Readers

Saturday, November 28, 2009

10 stupid questions..

I was going through my mailbox,and came across this.
10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.
 1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Dont u know, I sell tickets in black over here.
.
2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-
Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:-
Is the guy you're marrying good?
Answer:-
No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!
Cheers

6 comments:

chocolate lover said...

lol lol nice one.. :D

Sunakshi said...

xD

Pria said...

i remember asking my dentist the same question.. :P LOL

Sunakshi said...

pria-rofl xP

Extraordinarily Real said...

Thanks so much! I absolutely LOVE your blog! I've been writing forever, and I'm going to be putting my poetry up as well! I followed you on here and twitter :)
Follow me :) And you keep writing! Your writing is really amazing!

Sunakshi said...

Extraordinarily real-thank you so much gal,it would be a pleasure to go through your poems :)

*★.• The moment you get attached to things you screw it up! The challenge of life is to appreciate everything and attach yourself to nothing. *★.•
This blog is my private territory.The content posted here do not represent your life or perspective- just mine.Your disagreement, irritation at any content posted over this blog doesn't give ample ground for you to post nasty,bitchy messages/comments.Furthermore I'm free to post anything i pleases to, which is not under any copyright restrictions,so you can't squeal until it's your own stuff.